Gyerek koszorúslány ruha Fiú alkalmi ruha - öltöny
Keresztelő ruha Gyerek alkalmi cipőBlog

 

 

 

 

Esküvői hagyomány, babona, tradíció amiket hanyagolhatsz

 

 

1, Az anyós nagyon válogatós és a gyerekek nem esznek húst? Mit kezdjek most és mi legyen az esküvői menü választék?

 

A legjobb ha két nagyon egyszerű húsételt és egy vegetariánus tálat is hagysz az esküvői menü választékban. Ugyan a válogatos násznepet soha nem lehet teljesen kielégíteni, de ez segít ebben. Az egyszerű ételek most trendi esküvői ételek lettek! Hamburger, spagetti, csöves kukorica, BBQ csirke és te leszel az igazi Hollywoodi esküvő példája.

 

2, Hogyan spórolj az esküvőn, takarékos megoldások esküvőre?

 

A legegyszerűbb modja az esküvői takarékoskodásnak a vendég lista csökkentése. Kevesebb vendég kevesebb ételt jelent, kisebb helység, amit bérelsz az esküvőre és persze kevesebb meghívót. De más módja is van annak, hogy egy kis pénzt spórolj az esküvőn. Rendezd az esküvődet az esküvői szezon előtt vagy után, vagy csak egyszerűen a hét bármely napján, kivéve szombaton. így sokkal olcsóbban kapsz foglalásokat hotelekben, éttermekben. Tartsd a ceremoniát és a lakzit egy helyen ás kérj kedvezményt. Válassz szezonban lévő virágokat, olcsóbb és frissebb csokrok és dekorációk készulnek így. Válassz egy kisebb és olcsóbb kát emeletes szép tortát a torta vágáshoz és ceremóniához, amit egészits ki egy egyszerű egy szintes tortával a násznép számára. Az egyszerű tortát tartsd a hátterben és szeletenként add a vendégeknek. Olcsóbb megoldás és finom.

 

3, Ha engem meghívtak az esküvőjükre nekem is meg kell őket hívni?

 

Ez a te esküvőd, senki máse, tehát a te dontésed teljes mértekben. Nem hívhatsz meg mindenkit az esküvődre mert akkor túl nagy lenne a vendég sereg. Egy ismerős megérti ha nem hívod meg, csak mondd el nekik őszintén, hogy a te eskuvőd kisebb lesz és nincs hely mindenkinek. Ez a beszélgetés lehet kellemetlen lesz, de biztosan megértik a kedves ismerőseid és te meg jobban érzed magad az esküvődön.

 

4, Kinek kell  szerveznie az eljegyzési partit?

 

általában a menyasszony szülei rendezik az eljegyzési partit, de mostanság sok pár saját maga dobja össze az ünneplési ceremóniát.

 

5, Ki állja az esküvői számlákat?

 

A régi tradició szerint a menyasszony szülei fizettek az esküvőért, de ez a szokás szerencsére már nem népszerű. A pár mindkét szülei segithetnek az esküvő kifizetésében és emelett a fiatalok is beleadnak a számlak kifizetésébe.

 

6, Félsz hogy az egyik kedves rokon feltöltött a garatra és megragadja a mikrofont?

 

Mindenképpen legyen egy ceremónia mestered, aki a mikrofon felelős. Így nem történhet semmilyen kellemetlen esemény.

 

7, Ki fizesse a kis koszorúslany ruhákat és hogyan spóroljak rajtuk?

 

Válassz koszorúslány ruhákat jó áron, mint nálunk www.koszoruslany.com J Ha tudsz, akkor segíts a ruha árában és álld annak felét, így mindenki jol jár. Ugyan ki is bérelhetsz koszorúslány ruhát, de sokszor nem éri meg. A gyerekeknek nagy öröm megtartani a ruhát, emellett sokszor okoznak maradandó foltokat a ruhácskán, úgy meg nem adhatod vissza a bérlőnek. A differencia árban nem nagy, így jobban megéri megvásárolni a koszorúslány ruhát.

 

 

 

2016

 

Itt a nyár es mi készen állunk az új nyári esküvői trendre, színekre es formákra.

 

Nyári esküvői Trend 2013

 

Az idei esküvői trend mégjobban koncentrál a természetes anyagokra, színekre és látványra.

menta zöld eskuvo Termeszetes diszites

 

Sok pasztel szín, menta zöld, halvány rozsaszín, homokszín színek dominálják az esküvői trendet.

   Fonott Haj

A természetes fonott haj vagy sima leeresztett haj átveszi a szerepét a nagy kontyoknak.

 


 

 


 

 

 

2012 © koszoruslany.com | Minden jog fenntartva

fel az oldal tetejére